Számos látogatót vonzott a Budapest Közút sátra a Mobilitási Hétvégén

Számos látogatót vonzott a Budapest Közút sátra a Mobilitási Hétvégén

2018. szeptember 18.

Társaságunk is részt vett az Európai Mobilitási Hét fő rendezvényén, az Andrássy út teljes egészét megtöltő Mobilitási Hétvégén.

Az idén szeptember 16. és 22. között tizenhetedik alkalommal rendezték meg az Európai Mobilitási Hetet, amelynek célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése volt. Budapesten a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. és a főváros az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódóan családi hétvégét rendezett 2018. szeptember 15-16-án az Andrássy úton, ahol programokkal és ingyenes koncertekkel várták az érdeklődőket. A rendezvényhez a Budapest Közút Zrt. is csatlakozott.

Standunkhoz szép számmal érkeztek érdeklődők. Tájékoztató prospektusunk és kvízünk segítségével igyekeztünk minél több érdekes információt átadni cégünkről, amit felnőttek és gyerekek is egyaránt nagyon élveztek. Megtudhatták például azt, hogy ha összeadjuk a Budapest Közút által kezelt utak hosszát, akkor ezzel Budapestről indulva Brüsszelbe juthatunk el. Természetesen a jól válaszolók jutalma sem maradt el. A gyermekek kedvence viszont egyértelműen a párkereső memóriajáték volt, amit kedvére bármi kipróbálhatott.

 

Számos kérdésre is válaszoltunk cégünket illetően.

 

A parkolás-gazdálkodási szakterületünk által használt elektromos Nissan gépjárművet is bemutattuk, ami remekül illett a rendezvény tematikájához. Az autóval a központi irodánkból az üzemeltetésünkben lévő parkolókat látogatjuk, miközben nincsen káros anyag kibocsátásunk. A gépjárműre gyermekrajzpályázatunk nyertes rajzait fóliáztuk fel.

Az eseményről további fotókat talál a BKK Facebook-oldalán.