Áfás számla igénylése

Számlaigénylés menete

 

Parkolási díjról számlát utólag, a teljesítéstől számított 8 naptári napon belül áll módunkban kiállítani. Ezért kérjük, hogy aki az általunk üzemeltett közterületi parkolóhelyek, fizetős P+R parkolók, Margitsziget parkoló és Rákóczi tér mélygarázs automatáiban megfizetett parkolási díjról számlát szeretne kapni, az az igénylést (tartalmazza a számlaigénylő nevét, címét, ha van adószámát és a postázási címet), valamint az eredeti parkolójegyeket és fizetési bizonylatokat haladéktalanul juttassa el részünkre postán, vagy személyesen ügyfélszolgálatunkra.

Levelezési cím: 1518 Budapest, Pf.: 86.

Ügyfélszolgálati irodánk címe: Budapest 1075, Rumbach Sebestyén u. 19-21.

Ügyfélszolgálati irodánk nyitva tartása:

Hétfő – Kedd - Csütörtök:

09:00-17:00

Szerda:

09:00-19:00

Péntek:

09:00-15:00


A fizetős P+R parkolókban, Margitsziget parkolóban és a Rákóczi tér mélygarázsban személyesen is lehetőség van a kifizetett parkolási díjról számlát kérni a parkolókban szolgálatot teljesítő kezelő személyzettől.

Regisztráció nélküli mobiltelefonos díjfizetés esetén a mobilszolgáltató (Telenor, T-Mobile, Vodafone) vagy az NMFR Zrt., míg a regisztrált ügyfelek részére az NMFR Zrt. ügyfélszolgálata állítja ki a számlát.

A parkolókártya ellenértékéről már a kártya megvásárlásakor kiállították a számlát a Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelet (BLKF) ügyfélszolgálati irodáján, így a parkolókártyával fizetett parkolási díj ellenértékéről nem lehet újból számlát kérni.

Kérjük, ha pótdíj befizetéséről szeretne számlát kérni és csekken vagy automatában egyenlítette ki a pótdíjat, akkor a feladóvevény vagy az automata által kiállított bizonylat eredeti példányát juttassa el személyesen ügyfélszolgálatunkra vagy levélben a postafiókcímünkre.