Változik Rumbach Sebestyén utcai pénztárunk nyitvatartása

Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21. szám alatt működő pénztárunk az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében 2021. 03. 08-tól – további intézkedésig – zárva tart. A hozzájárulások kiváltásának kötelezettségét a fenti rendelkezés nem érinti! Továbbra is lehetőségük van a TOBI online rendszerben igényelt behajtási hozzájárulásaikat, illetve a túlsúlyos – túlméretes járművek közútkezelői hozzájárulásait a rendszer online felületén bankkártyával, illetve a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra átutalással kiegyenlíteni. A rakodótárcsák ellenértékének rendezése csak átutalással teljesíthető, a rakodótárcsa igénylés során megküldött számlán szereplő bankszámlaszámra.


Rakodótárcsa iránti igényüket a behajtas.penzugy@budapestkozut.hu email címre juttathatják el az igénylő nevét, számlázási és postázási címét feltüntetve, a tehergépjármű forgalmi engedélyének másolatával együtt.
Kollégáink számlát állítanak ki, melyet e-mailen juttatnak el önökhöz. A számlát kizárólag utalással egyenlíthetnek ki. A közlemény rovatba tüntessék fel a számla sorszámát és a jármű rendszámát.
A fizetést követően kollegáink a megadott postázási címre elküldik a rakodótárcsát.


Elektronikus és telefonos ügyfélszolgálati elérhetőségeinkben is változás történt: E-mailes megkereséseiket továbbra is a teherforgalom@budapestkozut.hu címre küldhetik el, telefonon a 06 1 3255 255 vagy a 06 30 494 9972 számon léphetnek velünk kapcsolatba. Kérjük, hogy megkereséseik alkalmával elsődlegesen a TOBI felületét, illetve e-mail csatornánkat vegyék igénybe.
Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Tisztelettel:
Budapest Közút Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: