Az egész nap ingyenesen használható parkoló biztonságát a kiépített közvilágításon kívül átnézeti kamerarendszer is növeli. A biciklivel közlekedők számára B+R kerékpártárolókat is kialakítottak a HÉV végállomásánál és az Üzletsor melletti parkolóban.
Google Térkép
Aktuális foglaltsági adatok:
Közút Figyelő
Közösségi közlekedés
A parkolótól a H7-es HÉV-vel 15 perc alatt elérhető a Boráros tér. A város számos pontja megközelíthető az innen induló villamos- és autóbuszjáratokkal. A 4-es és 6-os villamos Újbuda és a Széll Kálmán tér, a 2 és 2A villamosjárat a Jászai Mari tér és a Közvágóhíd megálló irányába közlekedik. A közösségi közlekedés igénybevételével a Csepel felől érkezők elkerülhetik a bevezető utak zsúfoltsága miatt a torlódásokat, gyorsan és kényelmesen érhetik el Budapest különböző területeit.
Ingyenesen használható!
A 363 férőhelyes P+R és B+R parkoló a H7-es HÉV Csepel végállomásánál található. Teljesen megújult a Víztorony alatti terület és a Kossuth Lajos utca 113. szám alatt lévő Üzletsor néven ismert parkoló is. A parkolóhelyek többsége a Kossuth Lajos útról közelíthető meg, de egy részük elérhető az ezzel párhuzamos Baross utcáról is.