A 2024-ben megújult KÉP modul célja, hogy a korábban a KÉP felületén rögzített, illetve az eddig papír alapon beadott kérelmek leadását egy egységes és könnyen kezelhető felületen fűzze össze.

A korábbi oldallal szemben a megújult KÉP modul egyszerűsíti a különféle közterületi munkavégzésekkel kapcsolatos adatok leadását és térképi lehatárolását, illetve a tervezett közterületi munkák és a közmű- és üzemzavar bejelentés mellett új funkcióként a kezelői- és munkakezdési hozzájárulások, valamint a közterület-használati vélemények ügyintézésére is ezen az új felületen van lehetőség.

Kezelői hozzájárulások

2020. áprilisától bevezettük a kezelői hozzájárulások elektronikus ügyintézését. A korábbi papír alapú formátum helyett már elektronikusan aláírt, hitelesített formában kerülnek kiadásra kezelői hozzájárulásaink.

Már térképszelvények is igényelhetők elektronikus úton.

További információért, kattintson a gombra!

A hitelesített dokumentumokon az alábbi aláíráskép szerepel:

A kérelmek elbírálását végző szakterületek az elektronikus aláírást követően a kezelői hozzájárulásokat e-mailben küldik ki, de az ettől eltérő kézbesítési igényeket is figyelembe veszik.

Az aláírás érvényessége a dokumentumok letöltését követően szabványos PDF-olvasó alkalmazásokkal ellenőrizhető.

Adobe Acrobat Reader DC letöltése

Ready to get started? Contact us!

Ekko is a fully packed practical tool of premium built and design. Let your creativity loose and start building your website now.