A teljeskörű online ügyintézés bevezetését követően a közterület-használati vélemény kérelem térképszelvény igénylése nélkül intézhető az alábbi elérhetőségen:

kep.budapestkozut.hu

Küldjön e-mailt!

Filmforgatáshoz szükséges térképszelvények igényléséhez továbbra is elegendő e-mailt küldeni az ugyfelszolgalat@budapestkozut.hu e-mailcímre a helyszín(ek) pontos megadásával. A helyszínmegjelölés lehet a kerület, a közterület neve és típusa, továbbá a házszám megadása, de lehetséges egy kereszteződés megnevezése is. Az igényelt térképszelvényeket pdf formátumban küldjük meg. A térképszelvények kiadása díjtalan, az igényléseket rendszerint 1-2 munkanapon belül teljesítjük.

Szerkeszthető forgalomtechnikai váztérkép, ortofotó, vagy pontfelhő részlet vásárálása

Lehetőség van

  • forgalomtechnikai váztérkép (.dwg)
  • ortofotóállomány (georferált(EOV) .ecw)
  • pontfelhő állomány (.laz)

megvásárlására, a mindenkor érvényes KARESZ-KAPU ÁSZF Adatexportálási szolgáltatási díja alapján (ÁSZF „A” melléklet)

 

Kérjük, hogy a megkeresésüket e-mailben juttassák el, a budapestkozut@budapestkozut.hu címre a nyilvántartási osztálynak címezve, melyben (lehetőleg térképi módon) jelöljék megkapni kívánt terület határát, és a kívánt adatokat. A levélre válaszul egy árajánlatot küldünk, mely tartalmazza pdf formában az adatokat, a szükséges szelvények számát, és az exportálásért fizetendő összeget. Az adatexportálási díjat a váztérképre, az ortofotóra és a pontfelhőre is külön-külön számoljuk fel!

 

300.000 Ft adatexportálási díj alatt elegendő az árajánlat e-mailes visszaigazolása, felette szerződéskötésre van szükség.

 

Abban az esetben ha a kérelmező igazolja, hogy az adatokra az egyetemi tanulmányiahoz van szükség (diplomamunka, phd, TDK, stb.), akkor az adatexportálási díjtól eltekintünk.

Az adatszolgáltatásért abban az esetben kell fizetni, ha az adat szerkeszthető formátumban kerül átadásra, (például: shp, dwg) amennyiben az igénylőnek elengedő a nem szerkeszthető (például: pdf, jpg) formátumú adat, akkor a szolgáltatás térítésmentes.