2017. október 3-án újranyílt a felújított, Örs vezér téri metróállomás mellett található 265 férőhelyes P+R parkoló, amelyet a mozgáskorlátozottak is akadálymentesen vehetnek igénybe.

Örs vezér tere P+R

Google Térkép
Navigálás

A parkolóba autóval a Fehér útról lehet behajtani, a buszvégállomás és a toronyház között. Kihajtás a másik oldalon, a buszvégállomás és a piac épülete között. Innen a Fehér útra mindkét irányba ki lehet hajtani.

Első a biztonság

A parkoló szilárd térkő és aszfaltburkolatot kapott, korszerű beléptető rendszerrel rendelkezik, és a járművekre folyamatosan átnézeti kamerarendszer vigyáz.

Mozgáskorlátozott barát

A terület felújításával 40 fedett kerékpártároló, 6 db mozgáskorlátozott, valamint 3 db családos várakozóhely is létesült.

Az örs vezér téri P+R parkolót P+R bérlettel is igénybe lehet venni. Új bérlet - a parkolási díj, valamint a letéti díj előzetes kifizetésével - a parkoló-felügyelőnél vásárolható minden nap 08:30-19:30 óra között (pénztár nyitvatartási ideje alatt). A lejárt bérletek esetében a bérlethosszabbítás a fizető automaták használatával lehetséges, a bérlet lejáratát követő 30 naptári napon belül. A bérlethosszabbítás folyamata a lenti ábrán is megtekinthető.
A bérletekkel kapcsolatban kiemelendő, hogy a Fővárosi Közgyűlés által 2017. június 21-én elfogadott rendeletmódosítással, 2017. augusztus 1-től az öt munkanapos bérlet tíz egymást követő naptári napon belül, öt bármelyik munkanapon, a húsz munkanapos bérlet harminc egymást követő naptári napon belül húsz bármelyik munkanapon felhasználható lesz 6.00 óra és 22.00 óra között, így az őrzött, fizető P+R várakozóhelyek esetleges telítettsége esetén a bérlettel rendelkező gépjármű használóknak lehetőségük lesz több másik munkanapon is felhasználni a bérletüket.

Parkolási díjak

Jegy (06-22 óra között)
350Ft/alkalom
5 munkanapos nappali bérlet (06-22 óra között)
1540Ft
20 munkanapos nappali bérlet (06-22 óra között)
5600Ft
Egész napos bérlet (00-24 óra között) 7 napos érvényességgel
3570Ft
Egész napos bérlet (00-24 óra között) 30 napos érvényességgel
9800Ft

A P+R parkoló közvetlen közelében található autóbuszok (kőbányai oldal)

A P+R parkoló közvetlen közelében található autóbuszok (zuglói oldal)

A P+R parkoló közvetlen közelében található trolibuszok (zuglói oldal)

A P+R parkoló közvetlen közelében található villamosok

A P+R parkoló közvetlen közelében található metró, és HÉV járatok