Pillangó P+R

2016. január 19-én megnyílt a Pillangó utcai metróállomás mellett található 121 férőhelyes P+R parkoló, amelyet a mozgáskorlátozottak is akadálymentesen vehetnek igénybe.
Google Térkép

 

 

A Pillangó utca P+R őrzött, kamerával megfigyelt parkoló, mely 121 férőhelyes. A parkoló 0-24 nyitva tartással áll ügyfeleink rendelkezésére, ahol reggel 6 és 22 óra között alkalmanként 350 forintért lehet parkolni, éjszaka – azaz 22 órától reggel 6 óráig – 105 forint/óra ellenében lehet használni a parkolót. A parkolási díj a parkoló elhagyása előtt a díjfizető automatánál készpénzben, bankkártyával fizetendő, vagy a Parkl mobilapplikáció használatával fizetendő. Parkolóbérlet vásárlására az Örs vezér tere P+R parkolóban van lehetőség.

Aktuális foglaltsági adatok

Albertirsai út

Közút Figyelő

Metró bejárat

Közút Figyelő
Közlekedés

A Pillangó utcai állomásról M2-es metróval egyszerűen és gyorsan elérhető a belváros. A parkolóba autóval a Kerepesi útról lehet behajtani mindkét irányból.

Első a biztonság

A parkoló szilárd térkő és aszfaltburkolatot kapott, korszerű beléptető rendszerrel rendelkezik, és a járművekre folyamatosan területfigyelő kamerák vigyáznak.

Kerékpártárolók

A terület felújításával 40 fedett kerékpártároló is létesült, vagyis a parkolóban nagymértékben megnövekedett a várakozóhelyek száma.

A P+R parkoló közvetlen közelében található közösségi közlekedési járatok:

Kicsit távolabb, a Fogarasi úton található közösségi közlekedési járatok: