Megújul a XIV. kerületi Csömöri úti felüljáró felhajtója – Március 10-12. között csak a BKK-járatok hajthatnak át a felüljárón!

Március 7. és 12. között nagyfelületű aszfaltozást végez a Budapest Közút a XIV. kerület Csömöri út – XV. kerület Drégelyvár utcai felüljáró zugló felőli felhajtóján. A munkálatok második ütemében március 10. és 12. között a felüljárót lezárják az autósforgalom előtt, és csak a BKK-járatok hajthatnak át rajta.

Szakembereink a Cinkotai úti csomópont utáni szakaszon mintegy 200 méter hosszon, 1943 négyzetméternyi felületen végeznek marás-aszfaltozást. A munkálatoknak köszönhetően egységes, homogén burkolat lesz a korábban felújított felüljárón és annak felhajtóján egészen a Cinkota úti csomópontig.

Március 7. és 9. között éjjeli munkavégzés lesz egy forgalmi sávban, és mellette két forgalmi sávban haladhat a forgalom. A sávlezárás 20 órától másnap hajnali 4 óráig fog tartani.

Lezárják a felüljárót – torlódásokra kell számítani

Március 10. és 12. között a XIV. kerület Csömöri út – XV. kerület Drégelyvár utcai felüljáró le lesz zárva az autósforgalom előtt,  csak a BKK járatai haladhatnak át a felüljárón egy forgalmi sávban, irányonként váltakozó, lámpás forgalomirányítás mellett. A korlátozás péntek reggel 9 órától várhatóan vasárnap 20 óráig lesz érvényben.

A közúti forgalom a párhuzamos utakat (M3 bevezető, Erzsébet királyné útja – Kolozsvár utca, Mogyoródi út – Rákospalotai határút) használhatja. A BKK járatainak közlekedésében tervezett változás nem lesz, de a párhuzamos utakon a torlódások miatt késések várhatók.

Forgalmi információk: https://kozut.bkkinfo.hu/

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:




    Észlelés dátuma: