Szigetelés javítás a Hungária körúti felüljárón

Sávzárással járó szigetelés és dilatációjavítási munkálatok zajlanak a Hungária körúti felüljárón. A munkálatok várhatóan május közepére fejeződnek be.

Május 12-én vasárnap a Hungária körúti felüljáró teljes keresztmetszetében járhatóvá válik. Május 13-án reggel 9 órától a külső sávban végeznek javítási munkálatokat, ezért május 14-e szerdáig a külső sáv egy rövid szakasza lezárásra kerül.

A sávzárásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A munkavégzés ideje alatt 30 km/h-s sebességkorlátozásra kell készülni. A forgalomkorlátozás várhatóan május közepére szűnik meg.

A munkálatok első ütemében a középső sáv volt lezárva a híd teljes hosszában. Ezen idő alatt a sáv aszfaltburkolatát felmarták, a pályalemez szigetelését visszabontották. A vasbeton pályalemez javítási munkáit követően új szigetelés, majd aszfaltburkolat épült a sávban. Közben a dilatációs szerkezetek is kicserélésre kerültek. A második ütemben a középső sáv került lezárásra, hogy itt is kicseréljék a dilatációs szerkezeteket.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:




    Észlelés dátuma: