Az Erzsébet híd budai hídfőjénél is elkezdődtek a hídszigetelési munkálatok

Hídszigetelési munkák miatt október 9-től az Erzsébet híd budai hídfőjénél a Szent Gellért rakpart felé vezető lehajtót lezárták a forgalom elől. A korlátozás várhatóan október 13-ig lesz érvényben. Az érintett BKK-járatok terelve közlekednek.

A Budapest Közút Zrt. megbízásából hídszigetelési munkát végeznek az Erzsébet híd budai hídfőjénél. Emiatt várhatóan október 13-ig a Szent Gellért rakpart felé vezető lehajtó le lesz zárva forgalom elől. A korlátozás ideje alatt a Szent Gellért tér felé kisebb kerülővel, a Szarvas térnél visszafordulva, az Attila út – Szarvas tér – Krisztina körút – Szent Gellért rakpart útvonalon lehet közlekedni. A budai végállomásuk felé közlekedő 7-es és 107-es autóbuszok, valamint a 907-es, 973-as, és 973A éjszakai járatok a Rudas Gyógyfürdőnél a fürdő túloldalán, a Gellért-hegy mellett lévő megállóban állnak meg.

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél jelenleg is zajlik a hídszigetelés javítás két forgalmi sáv zárása mellett. A munka utolsó üteme a hét végére befejeződik.

A Budapest Közút megbízásából hídszigetelési munkálatok zajlanak hétvégenként a Kacsóh Pongrác úti felüljárón is, ahol október 14-én és 15-én is folytatódni fog a munka. Októberben a Hungária körúti felüljárón is lesznek hídszigetelési munkálatok.

A híd és a felüljárók burkolata a szigeteléssel együtt több helyen nagymértékben elhasználódott, az aszfaltburkolat javítása önmagában már nem elegendő, ezért szükségessé vált a szigetelés lokális javítása. A kivitelezések időtartama az időjárás függvényében módosulhat.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: