Biztonságosabb lesz az Attila út közlekedése

A közlekedés biztonságosabbá téttele érdekében átalakul a közlekedési rend az I. kerületi Attila út Bugát lépcső és Mikó utca közötti szakaszán. A legnagyobb megengedett sebesség 40 kilométer/óra lesz a fent említett szakaszon. A kivitelezés november 2-áról 3-ára virradó éjszaka kezdődik a burkolati jelek festésével és tervezetten (az időjárástól függően) november 5-én szombatig tart a Budapest Közút Zrt. kivitelezésében. Mivel a burkolatijel-festés várhatóan éjszaka történik, ezért érdemi forgalomzavaró hatása nem lesz. A munkálatok keretében a parkolás módja is változik: új parkolók lesznek kijelölve a Vérmező mellett, a házak felőli oldalon pedig a járdáról lekerül a parkolás, és a szegéllyel párhuzamos új parkolási rend lesz kialakítva az útpályán.

A közlekedési rend átalakítása a Budapesti közlekedési Központ (BKK) javaslatára történik, és  azt célozza, hogy a jövőben senki ne szenvedjen súlyos sérülést, vagy veszítse életét az útszakasz kialakításából is fakadó közlekedési szabálytalanság miatt.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: