Felújítás kezdődik a Fogarasi utat a Csömöri úttal összekötő felüljárón

Július 4-én, csütörtökön kezdődik a XIV. kerületi Fogarasi utat és a XVI. kerületi Csömöri utat összekötő felüljáró felújítása. A munkavégzés ideje alatt a felüljárót lezárják a forgalom elől. A felújítás idején, várhatóan augusztus végéig csak a BKK járatai hajthatnak át félpályás korlátozás mellett, így a XVI. kerület és Zugló között az autóbuszok változatlan útvonalon járnak.

A XIV., Fogarasi utat és XVI., Csömöri utat összekötő közúti felüljáró felújítását július 4-én, csütörtökön kezdi el a Budapest Közút Zrt. A munkavégzés ideje alatt csak a BKK járatai, illetve  a megkülönböztetett jelzést használó járművek hajthatnak át. A lezárt szakaszt az autósok a párhuzamos útvonalakon tudják elkerülni.

A felüljáró lezárása miatti forgalomkorlátozás a párhuzamos útvonalakon torlódást okozhat, amivel kapcsolatban a közlekedők türelmét, megértését kérik. Az okozott kényelmetlenségek minimalizálása érdekében a felújítást a nyári tanszünetben végzik, amikor a közúti forgalom a szokásosnál kisebb.

A felújítás alatt megújul a felüljáró teljes aszfaltburkolata, kicserélik a szigetelést, illetve felújítják a vízelvezetési és dilatációs rendszert. A marási, aszfaltozási és hídszigetelési munkákkal várhatóan augusztus végére készülnek el.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: