Felújítják az I. kerületi Palota utat a Dísz tér és a Váralja utca között

Május 15-től, hétfőtől felújítás kezdődik az I. kerületi Palota úton a Dísz tér és Váralja utca között. A munkálatokat szakaszosan fogják végezni félpályás útzár mellett, jelzőőrös forgalomirányítással. A 16-os buszok közlekedése folyamatosan biztosított lesz az eredeti útvonalon.

Május 15-én, hétfőn indul a budai Várba felvezető Palota út felújítása. A kiemelt turisztikai útvonal mintegy 1165 méter hosszon újul meg a Dísz tér és a Váralja utca között. A kivitelezési munkákat Budapest Főváros Önkormányzatával kötött megvalósítási megállapodás keretében a Budapest Közút Zrt. megbízásából a Föld-út 99 Útépítő és Szolgáltató Kft. végzi.

Az útpálya felújítása során kopórétegmarás, majd két rétegű aszfaltozás történik. A szükséges helyeken javítják a járdákat, és taktilis jeleket helyeznek el rajtuk. Az érintett útszakaszon nyitott kerékpársávot alakítanak ki.

A felújítás tervezett befejezése 2023. augusztus 23.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: