Szigetelés javítás a Hungária körúti felüljárón

Április 3-tól a Hungária körúti felüljáró Árpád híd felé vezető oldalán lezárták a középső sávot.

Április 3-tól várhatóan egy hónapon át végeznek szigetelés- és burkolatcserét, valamint dilatációjavítási munkákat a Hungária körúti felüljáró Árpád híd felé vezető oldalán.

Első ütemben a középső sáv lesz lezárva a híd teljes hosszában mintegy 20 napos időszakra. Ezen idő alatt a sáv aszfaltburkolatát felmarják, a pályalemez szigetelését visszabontják. A vasbeton pályalemez javítási munkáit követően új szigetelés, majd aszfaltburkolat épül a sávban. Közben a dilatációs szerkezetek is kicserélésre kerülnek.

A munka második ütemében a belső sávban cserélik ki a dilatációs szerkezeteket. Ennek során kibontják a dilatációkat és a környezetükben lévő burkolatot a szigeteléssel együtt. A beépülő új szerkezetekhez csatlakoztatják a pályalemez-szigetelést és a burkolatot. A belső sávban végzendő munkák várhatóan 15 napot vesznek igénybe.

A sávzárásra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A munkavégzés ideje alatt 30 km/h-s sebességkorlátozásra kell készülni.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: