Ideiglenes forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Lánchídon

December 16-ától a BKK járatai, a taxik, a kerékpárral, a motorkerékpárral és a segédmotoros kerékpárral közlekedők használhatják a Lánchidat. A híd felújítása az eredeti tervek szerint folytatódik, teljes átadásáig a híd munkaterület. A kivitelezés többek között a járdaépítéssel folytatódik, ezért gyalog csak a felújítás következő szakaszának befejezése után, várhatóan 2023 őszén lehet átkelni a hídon.

A november közepén lezajlott próbaterhelést követően eredményesen zárult a közbenső műszaki átadás-átvétel folyamata: az építési engedélyen szereplő valamennyi szakhatóság hozzájárult a Lánchíd ideiglenes forgalomba helyezéséhez.

Lánchíd.

December 16-ától, péntek délutántól az ideiglenes forgalmi rend szerint a BKK járatai, a taxik, a kerékpárral, a motorkerékpárral és a segédmotoros kerékpárral közlekedők vehetik birtokukba a hidat. Az egyéni gépjárművel közlekedők nem mehetnek a hídra, őket a behajtani tilos tábla figyelmezteti erre.

A kivitelezés az eredeti tervek szerint – többek között a járdák és a hídfőkben lévő aluljárók befejezésével, valamint a műemléki elemek rekonstrukciójával – folytatódik, vagyis a híd a teljes átadásig munkaterület. Gyalog majd a felújítás végleges szakaszának lezárta után, várhatóan 2023 őszén lehet használni a hidat.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: