Ismét lehet közlekedni a népligeti felüljáró alatti visszafordító úton, mely az Üllői útról biztosítja a behajtást a Telekom-székházhoz

Visszaállt az eredeti forgalmi rend a népligeti felüljáró alatti területen: június 22-től ismét lehet közlekedni azon a visszafordító úton, amely az Üllői útról biztosítja a behajtást Telekom-székházhoz. A visszafordító melletti parkolórész továbbra is lezárva marad.

Mint ismert, március közepén lezárták a népligeti felüljáró alatti, a Telekom-székházhoz vezető visszafordító út mindkét sávját, így az Üllői út belváros felé vezető oldalán a Pénzverdével szemben nem lehetett balra fordulni a Telekom-székház, illetve visszafordulni a Könyves Kálmán körúti csomópont irányába. A felüljárón a visszafordító sáv fölötti szakaszon végeztek bontási munkálatokat, és májusban két hossztartó hídgerendát bontottak ki. A kiemelt mintákon és a feltáruló szerkezeti elemeken szakemberek bevonásával helyszíni és laboratóriumi vizsgálatokat végeztek. 

A hídon jelenleg érvényben lévő korlátozás (A városközpont irányába vezető oldalon a Pénzverdével szemben a külső sáv le van zárva mintegy 200 méter hosszban.) továbbra is érvényben marad. A felüljárón biztonságosan lehet közlekedni az érvényben lévő súlykorlátozás figyelembevételével: a 12 tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak át rajta, a BKK által üzemeltetett buszok esetében a 19 tonnánál nehezebb járművekre vonatkozik a korlátozás.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: