Július 2-án kezdődik a XIV. kerületi Mogyoródi út felújítása

A Mogyoródi út tervezetten a Hungária körút és Nagy Lajos király útja között kerül felújításra. Irányhelyes kerékpársáv kerül kialakításra a Mexikói út és Nagy Lajos király útja között a meglévő kerékpárút megtartása mellett. A Pillangó utcai csomópontban található gyalogátkelőhely jelzőlámpás szabályozást kap a biztonságosabb átkelés érdekében.
A Mexikói úti csomópontban a meglévő műanyag terelőelemek helyett terelőszigetek kerülnek kiépítésre. A projekt várható befejezése 2022 ősz vége.

Ütemezés: Július 2-tól 1-1 sáv lezárásra kerül, így a Hungária krt. – Mexikói út között mindkét irányban 2×1 sáv mindig járható lesz.
A Mexikói út – Róna u. között (városhatár irány) sávos zárás mellett dolgoznak 07.01. – 08.01. időszakban, a városközpont irányban ugyancsak sávos zárás mellett 07.06. – 08.07. között történik a kivitelezés. Mindkét irányban 1-1 sáv járható lesz.
A Mexikói úti és a Róna utca csomópontok külön ütemezés mellett várhatóan augusztus hónapban kerülnek kivitelezésre.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: