Június 2-tól ügyfélszolgálatunk a korábbi nyitvatartási rend szerint várja ügyfeleit

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodánk 2020. június 2-tól a korábbi nyitvatartási rend szerint várja ügyfeleit: hétfőtől csütörtökig 8 órától 14 óráig, pénteken 8 órától 12 óráig.

A Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének 21/2020. (IV. 23.) az új típusú koronavírus terjedése elleni védekezéshez szükséges egyes intézkedésekről szóló önkormányzati rendelete értelmében ügyfélszolgálatunkon a várakozás és az ügyintézés során 6 éves kor felett az orrot és a szájat is eltakaró védőmaszk viselése kötelező. Védőmaszkot szíveskedjenek magukkal hozni. Ügyintézés során egy ügyintéző előtt csak egy ügyfél tartózkodhat, az ügyfeleket szólítjuk. Az óvintézkedések a rendelet hatályon kívül helyezéséig állnak fenn.

Ügyfeleinknek továbbra is biztosítjuk a lehetőséget a kérelmek e-mailes, kizárólag elektronikus úton történő benyújtására – a kitöltött kérelem űrlap és a pdf formátumú tervek egyidejű megküldése esetén.

E-mail címünk: ugyfelszolgalat@budapestkozut.hu

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Budapest Közút Zrt. Ügyfélszolgálata

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: