Közműfelújítás XI. kerület: változik a közlekedési rend az Október huszonharmadika utcában

Folytatódik az Október huszonharmadika utcában a közműfelújítás. 2022. február 5-étől, szombattól lezárják a Petőfi híd felé vezető oldalt a Fehérvári út és az Baranyai tér között. A két irány forgalma a kifelé vezető oldalon irányonként két sávban haladhat.

A Bercsényi utcánál nem lehet visszafordulni, illetve balra kanyarodni a bevásárlóközpont mélygarázsa felé, ezt a Budafoki út előtt kialakított ideiglenes jelzőlámpás csomópont biztosítja.
A Baranyai térről és a Kőrösy József utcából nem lehet kihajtani az Október huszonharmadika utcára.
Az Október huszonharmadika utcáról nem lehet balra, a Budafoki útra kanyarodni a centrum felé.
A városból kifelé tartók nem kanyarodhatnak az Október huszonharmadika utcából balra, a Fehérvári út felé.

Közösségi közlekedést érintő változások:
– az Október huszonharmadika utcában a Fehérvári út és a Bercsényi utca közötti megállóhelyek ideiglenesen szünetelnek, a 153-as, a 154-es, a 212-es és a 918-as autóbuszokra a Bocskai úton lehet felszállni;
– az 53-as, a 150-es, valamint a 154-es autóbuszok csak Újbudáig közlekedő járatai a Kosztolányi Dezső tértől a Bartók Béla úton haladnak, és az Újbuda-központ végállomás helyett a Móricz Zsigmond körtérnél szállítják le az utasokat. A buszokra a Fehérvári úton kijelölt ideiglenes megállóhelyeken, valamint a Bocskai úton, a Fehérvári út kereszteződésénél lehet felszállni;
– az 58-as autóbuszok a Kosztolányi Dezső tértől a Bartók Béla úton haladnak, és a Móricz Zsigmond körtérig, a Karinthy Frigyes úton kijelölt végállomásig közlekednek. A Móricz Zsigmond körtértől a Budafoki út érintésével érik el Újbuda-központot, ahol a buszokra a Bocskai úton, a Fehérvári út kereszteződésénél lehet felszállni.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:




    Észlelés dátuma: