Megújul a Ferdinánd híd Szinyei Merse utcai lehajtója

Június 26-tól a Budapest Közút felújítja a VI. kerületi Ferdinánd híd Szinyei Merse utcai lehajtóját. A kivitelezés várhatóan június 30-ig tart, mely idő alatt a lehajtó le lesz zárva a forgalom előtt. A korlátozás nem érint közösségi közlekedési járatokat.

A munka folyamán a töredezett burkolatot lemarják, majd két réteg aszfalt kötő- és kopóréteg kerül megépítésre. A mart felület minőségétől függően lehetséges lokális pályaszerkezet-csere is. A szerelvényeket szintbe emelik és egy, a gyalogátkelőhely közepén elhelyezkedő víznyelő akna áthelyezésére is sor kerül. Az új burkolatra új burkolati jeleket festenek fel, a gyalogátkelőhelynél pedig mindkét irányból a látássérültek közlekedését segítő ún. taktilis burkolati jeleket helyeznek el. A felújítás 173 méter hosszon, 1740 négyzetméternyi felületen valósul meg, növelve az áthaladás biztonságát és kényelmét.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: