Megújul a II. kerületi Kapy utca egy szakasza

Március 18-a és április 1-je között nagyfelületű aszfaltozást végez a Budapest Közút a II. kerületi Kapy utca Csévi utca – Nagybányai út közötti szakaszán. A munkálatok ideje alatt a Kapy utcát a Csévi utca és a Csalán út közötti szakaszon egyirányúsítani fogják a Törökvész út irányába, a 29-es BKK-busz Hűvösvölgy irányába kerülőúton fog közlekedni a Csalán út – Csévi utcákon keresztül.

A Kapy utca 354 méter hosszon, 2400 négyzetméternyi területen újul meg. Az útszakasz kopórétegének cseréje alatt félpályás útzár lesz a Kapy utcában a Csévi utca és a Csalán út közötti szakaszon, a forgalom egy irányban haladhat a munkaterület mellett a Törökvész út felé. A Csévi utca irányába a Csalán út – Csévi utca útvonal az egyik lehetséges kerülőút.

A 29-es busz Hűvösvölgy felé kerülőúton fog közlekedni a Csalán út – Csévi utcákon keresztül. A buszterelés miatt a Csalán út Kapy utca és Nagybányai út közötti szakasza ideiglenesen egyirányúsítva lesz a Nagybányai út irányába.

Felhívjuk az arra közlekedők figyelmét, hogy ez az útvonal 30 km/órás korlátozott sebességű övezeten halad keresztül, ahol egyenrangú útkereszteződések vannak, így ez nem védett útvonal, az egyenrangú útkereszteződésekben a jobbkéz-szabály érvényes.

Kérjük, hogy a munkaterület mellett az ott dolgozók biztonsága érdekében fokozott óvatossággal és csökkentett sebességgel közlekedjenek!

Budapest Közút Zrt.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: