Megújul a XIII. kerületi Röppentyű utca

Április 17-étől, hétfőtől felújítják a XIII. kerületi Röppentyű utcát a Petneházy utca és a Rákos-patak közötti szakaszon, ezért a Röppentyű utcát a Fáy utca és a Petneházy utca között a Petneházy utca irányába egyirányúsítják. Az érintett BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek.

A Fővárosi Önkormányzat által finanszírozott projekt keretében mintegy 850 méter hosszon újul meg teljes szélességében a burkolat a Röppentyű utcában. Kerületi forrásból új jelzőlámpás csomópont és gyalogátkelőhely létesül a Frangepán utcánál.

A felújítás több ütemben valósul meg: elsőként a Petneházy utca és a Fáy utca között félpályás útlezárás mellett dolgoznak. Április 17-étől, hétfőtől egyirányúsítják a Röppentyű utcát, a forgalom egy irányba, a centrum felé haladhat. A Petneházy utcai csomópont építésekor félpályás lezárás mellett dolgoznak, a csomópontot a Petneházy utca felől lezárják. A 32-es és a 120-as autóbuszok terelve közlekednek a Fáy és a Hajdú utcákon át.

A 32-es buszok az Örs vezér tere felé, a 120-as autóbuszok pedig Újpest-központ felé terelve, a Hajdú utcán keresztül közlekednek. A 32-es autóbuszok Örs vezér tere irányú, Frangepán utca megállóját hátrébb helyezik a Röppentyű utcából a Fáy utcába, valamint a Petneházy utcában lévő Pap Károly utca megálló helyett a buszok a Hajdú utcában, a Petneházy utca kereszteződése előtt állnak meg. A 120-as autóbuszok Újpest-központ irányú Röppentyű utca megállóját a Pap Károly utcából hátrébb helyezik a 32-es autóbuszok Pap Károly utca megállójába.

A Petneházy utca és a Fáy utca közötti munkák körülbelül egy hónapot vesznek majd  igénybe, utána a Fáy utca–Rozsnyai utca, majd a Rozsnyai utca–Rákos-patak közötti szakasz következik. A felújításról és a közlekedési vonatkozásairól a későbbiekben tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: