Megújul a XIV. kerületi Nagy Lajos király útja három helyszínen

2023. július 1-től nagyfelületű aszfaltozási munkálatokat végez a Budapest Közút Zrt. a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján három helyszínen: a Fogarasi úti csomópontban, a Jeszenák János utcai csomópontban, valamint a Szugló utca és a Bosnyák utca közötti szakaszon. A 32-es és az éjszakai 907-es busz terelve fognak közlekedni.

A Fogarasi úti csomópontban hétvégéken (július 1-jén és 2-án, valamint 8-án és 9-én) dolgoznak. A munkálatok ideje alatt a csomópontban a Nagy Lajos király útja felé vezető irány teljesen le lesz zárva, a Fogarasi út felé vezető irányba egy-egy sávban haladhat a forgalom.

Kerülni az Örs vezér tere irányába a Mogyoródi út – Róna utca – Kerepesi út útvonalon lehet. A Bosnyák tér irányába a Füredi utca – Vezér utca útvonal javasolt. A 32-es busz mindkét irányban a Mogyoródi út – Róna utca – Kerepesi út felé közlekedik.

A Nagy Lajos király útján a Jeszenák János utcai csomópont, valamint a Szugló utca – Bosnyák utca közötti szakasz július 3-a és 7-e között kerül felújításra. Itt szakaszos egyirányúsítás lép életbe a Bosnyák tér felé. Az Örs vezér tere irányú 32-es busz és az éjszakai 907-es busz a Thököly út – Róna utca – Fogarasi út útvonalon közlekednek. A Szugló utcai csomópontban éjszakai munkavégzés idején, minden nap 21.00 óra és másnap 4.00 óra között a Nagy Lajos király útját a Szugló utca kereszteződésénél lezárják, ezért a 32-es és a 907-es autóbuszok az Egressy út – Róna utca – Thököly út útvonalon közlekednek.

A Budapest Főváros Önkormányzata finanszírozásában megvalósuló aszfaltozást a Budapest Közút Zrt. végzi. A három szakaszon összesen 322 méter hosszon, 3070 négyzetméternyi felületen újul meg a burkolat. A területen a marást követően egyrétegű aszfaltozással felújításra kerül az útpálya. A meglévő szerelvények szintbe helyezése is megtörténik.

A kivitelezés várható befejezése 2023. július 10.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: