Nagy sikerrel zajlott a születésnapi nagytakarítás Budapesten

Társaságunk is részt vállalt a Budapesti Közművek szervezésében november 12-én lezajlott közös születésnapi nagytakarításból a Nagykörúton.

Egy közepes méretű fővárosi kerület teljes lakossága által termelt napi hulladékmennyiséget, mintegy 60 tonna hulladékot gyűjtöttek össze a takarításban résztvevő közszolgáltató cégek és önkéntesek együtt a vasárnap.

Budapest közelgő 150. születésnapja előtt a fővárosi önkormányzati cégek több mint 700 munkavállalója takarított a 4-es 6-os villamos teljes vonalán, a Margitszigeten, a Gellérthegyen, a KÖKI-n és a Ferenciek terén.

A Főváros történetének egyik legösszetettebb koncentrált köztisztasági programja során az alábbi főbb feladatokat végezték el:

◾️FKF Köztisztasági Divízió munkatársai az érintett utak, aluljárók, terek és a kezelésébe tartozó járdák seprését, mosását, a hulladékgyűjtők leürítését és a terület graffitimentesítését végezték,

◾️a Budapest Közút Zrt. a járdák, útpadkák gyommentesítésével, közúti jelzőtáblák takarításával, cseréjével, graffitimentesítésével foglalkozott,

◾️a BKV Zrt. munkatársai a villamos-megállóhelyek utasforgalmi területeit, vágányzónáit, valamint a végállomások utasforgalmi területeit takarították.

A Budapesti Közművek Köztisztasági Divíziója 688 fővel és közel 200 célgéppel (mosó-locsoló gépek, önfelszedő seprőgépek és hulladékszállító járművek), a Budapest Közút Zrt. 20 fővel, a BKV Zrt. alvállalkozója pedig 33 fővel és 8 járművel vett részt az eseményen.

A programhoz több kerületi önkormányzat is kapcsolódott, akik közszolgáltató cégeikkel saját területeiken tartottak koncentrált takarítást Budapest közelgő 150. születésnapja alkalmából.

Együtt a tiszta Budapestért! Dolgozunk érte, vigyázzunk rá!

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: