Nagyfelületű aszfaltozást végzünk a XIX. kerületi Határ úton

2023. június 19-től várhatóan július 3-ig a XIX. kerületi Határ út egy szakaszának aszfaltozása miatt ideiglenes forgalmi rend lesz érvényben a Mészáros Lőrinc utca és az Ady Endre út közötti szakaszon, és módosul az Ady Endre út irányába közlekedő autóbuszok útvonala. A Budapest Közút Zrt. kivitelezésében mintegy 4500 négyzetméternyi felületen újul meg a burkolat.

2023. június 19-én nagyfelületű aszfaltozás kezdődik a XIX. kerületi Határ úton a Határ út 21. és az Ady Endre út között. Az érintett szakaszon egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre, a Nagykőrösi út irányába zavartalanul lehet közlekedni. Az Ady Endre út felé vezető oldal a Mészáros Lőrinc utcai kereszteződéstől le lesz zárva. Az Ady Endre út irányába közlekedő autóbuszok a Távíró köz, Távíró utca felé terelve fognak közlekedni. A 66, 66B, 966-os jelzésű járatok a Mészáros Lőrinc utcai megállót nem érintik, ideiglenes megállóként a Távíró utcai megálló lesz számukra kijelölve.

A Budapest Főváros Önkormányzata finanszírozásában megvalósuló aszfaltozást a Budapest Közút Zrt. végzi. Mintegy 605 méter hosszon, 4538 négyzetméternyi felületen újul meg a burkolat. A területen a marást követően kétrétegű aszfaltozással felújításra kerül az útpálya, továbbá a Határ út 5. szám előtti meglévő gyalogos átkelőhelynél az útpálya kiszélesítése mellett gyalogos középsziget kerül kiépítésre.

A projekt várható befejezése július 3.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: