Aktuális foglaltsági adatok

Etele P1 (247 férőhely)

A Gyergyótölgyes utca és a Somogyi út sarkán épült létesítmény gépkocsival megközelíthető a Budafoki és a Szerémi út felől a Hengermalom, majd az Etele úton, az Egér útról pedig az Olajbogyó útra kanyarodva, végül a Gyergyótölgyes utca és Volán-pályaudvar sarkánál a Somogyi utcába behajtva.

Etele P2 (221 férőhely)

Az M4 metróberuházáshoz kapcsolódva a Volán-pályaudvar mögötti területen, a Somogyi út meghosszabbításában épült. Területén 30 kerékpár tárolására alkalmas B+R parkolót is kialakításra került. A létesítmény gépkocsival megközelíthető a Budafoki és a Szerémi út felől a Hengermalom, majd az Etele úton, az Egér útról pedig az Olajbogyó útra kanyarodva, végül a Gyergyótölgyes utca és Volán-pályaudvar sarkánál a Somogyi utcába behajtva.

Reggel 6 és 22 óra között alkalmanként 350 forintért lehet parkolni, éjszaka – azaz 22 órától reggel 6 óráig – 105 forint/óra ellenében lehet használni a parkolókat. Parkolóbérlet vásárlására nincs lehetőség. A parkolási díj a parkoló elhagyása előtt a díjfizető automatáknál készpénzben, bankkártyával, vagy a Parkl mobilapplikáció használatával fizetendő.
A parkolóban hagyott járműveket 0-24 órában átnézeti kamerarendszer figyeli.
A létesítményeket a mozgáskorlátozottak és a családosok is akadálymentesen igénybe vehetnek.

A P+R parkoló közvetlen közelében található közösségi közlekedési járatok:

Vasútvonalak

Kelenföld vasútállomás a MÁV-START 1-es, 30a és a 40a számú fővonalának nagy csomópontja.

Helyközi járatok

A parkoló melletti buszpályaudvarról Biatorbágy, Érd, Százhalombatta és környékét kiszolgáló járatok indulnak.