Tájékoztató a július elsejétől életbe lépő parkolási szabályokról

 A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 69.§ (1) bekezdésében megjelölt várakozási területeken a járművel történő, várakozási célú használatért 2020. július 1-től ismételten várakozási díjat kell fizetni.

Ezzel és a Budapest főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról, a várakozás díjáról és az üzemképtelen járművek tárolásának szabályozásáról Budapest Főváros Közgyűlésének 30/2010. (VI. 4.) önkormányzati rendelet 25.§ (7) bekezdéssel összhangban a járványügyi veszélyhelyzet 2020. április 5-én történt kihirdetését követően a védett övezetekbe megigényelt és 2020. június 30-án túli lejárati dátummal kiadott behajtási hozzájárulásokat (gazdálkodói behajtási-várakozási hozzájárulást, áruszállítási behajtási-várakozási hozzájárulást, közhasznú áruszállítási behajtási-várakozási hozzájárulást, szervizszolgáltatási behajtási-várakozási hozzájárulást, eseti behajtási-várakozási hozzájárulást, sportszervezeti behajtási-várakozási hozzájárulást) Társaságunk 2020. június 30-ai végdátummal visszavonja, mivel az nem tartalmazza a rendeletileg előírt várakozási díjat.

Amennyiben a visszavonásban érintett Ügyfelünk változatlan végdátummal igényt tart a fenti időszak alatt leadott behajtási hozzájárulására, kérjük, hogy a https://tobi.budapestkozut.hu oldalon adjon le új igénylést 2020.07.01. kezdettel!

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: