Társaságunk folyamatosan dolgozik a viharkárok elhárításán

A június 14-ei budapesti vihar okozta károk felmérésén és azok helyreállításán folyamatosan dolgoznak a Budapest Közút Zrt. munkatársai is.

Társaságunknál folyamatosan ellenőrzik a jelzőlámpás csomópontokat és állítják helyre a meghibásodott lámpákat. Vasárnapi összesítés szerint 66 meghibásodást észlelt a Budapest Közút, ezen hibák körülbelül felét hétfő reggel nyolc órára elhárította a hibaelhárítással megbízott vállalkozás. A lámpák ellenőrzése és javítása, azóta is folyamatosan zajlik.

Megkezdődött a bontás, helyreállítás az Istenhegyi úton, a Szent Orbán térnél, ahol a csapadék körülbelül 10 négyzetméternyi aszfaltot kimosott az útpályáról.

Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a jelzőtáblák állapotát és gondoskodnak a sérült darabok javításáról, cseréjéről. Rögzítik azokat a helyszíneket is, ahol az útpályára hordalékot sodort a csapadék, valamint jelzik az illetékeseknek azt is, ahol letört faágakat szükséges elszállítani.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: