Új gyalogátkelőhelyek szolgálják a biztonságosabb fővárosi közlekedést

A Budapest Közút Zrt. gyalogátkelőhelyek létrehozása és felújítása révén is igyekszik a fővárosi közlekedés biztonságosabbá tételéhez hozzájárulni.

Az elmúlt hetekben a Budapest Közút Zrt. beruházásában az alábbi helyszíneken létesültek új gyalogátkelőhelyek:

Az M3-as metró felújításához kapcsolódó akadálymentesítési projekt részeként a XIII. kerületi Dózsa György út- Váci út-Dráva utca kereszteződésében három új jelzőlámpás gyalogos-átkelőhely létesült.

A III. kerületben a Királyok útja – Mátyás király út, valamint a Nánási út – Monostori út kereszteződésében két-két új gyalogos átkelőhelyet alakítottunk ki.

A IV. kerületben az Istvántelki út – Zichy Mihály utca találkozásánál létesítettünk két új gyalogos átkelőhelyet.

A XI. kerületi Sasadi úton a Sasadi köznél egy új középszigetes gyalogos-átkelőhelyet alakítottunk ki, valamint a Sümegvár és Ugron Gábor utcáknál is egy-egy új gyalogos-átkelőhely segíti a gyalogosok biztonságosabb közlekedését.

A XIII. kerületi Reitter Ferenc utca – Kucsma utca csomópont északi ágán új gyalogos-átkelőhely létesült.

A XV. kerületben az Énekes utca – Csobogós utca – Kossuth utca – Fő út csomópontjának aszfaltozását követően új gyalogátkelőhelyek kerülnek kialakításra, a burkolati jelek várhatóan november 25-ig felfestésre kerülnek.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: