Útfelújítási munkálatokat végzünk a XVII. kerületi Zrínyi utcában

Április 2-a és 6-a között a XVII. kerületi Zrínyi utcában a Péceli út és a Szántó Géza utca közötti szakaszon nagyfelületű útfelújítást végez a Budapest Közút. A kivitelezés ideje alatt a Zrínyi utcában egyirányú forgalmi rend lesz kialakítva a Péceli út felé. Ennek következtében a 161, 161E, 269, 297, 298, 956-os buszok terelve tudnak közlekedni a Lemberg és Csabagyöngye utcákon át.

Mintegy 155 méter hosszon, 889 négyzetméternyi felületen újul meg a XVII. kerületi Zrínyi utca a Péceli út és a Szántó utca közötti szakaszon. A munkálatok ideje alatt változik a forgalmi rend: a Zrínyi utca egyirányú lesz a Péceli út felé, a Péceli út felől nem lehet jobbra bekanyarodni a Zrínyi utcába. A forgalmirend-változás BKK-járatokat is érint: a 161, 161E, 269, 297, 298 és 956-os buszok terelve tudnak közlekedni a Lemberg és Csabagyöngye utcákon keresztül. Várhatóan április 7-től már az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: