Útfelújítást végzünk a II. kerületi Lóczy Lajos utcában

2023. április 11-től 21-ig nagyfelületű aszfaltozást végez a Budapest Közút a II. kerületi Lóczy Lajos utcában, ahol több ütemű forgalmi rend változásra és parkolási tilalomra is készülni kell. A felújítás során április 15-e üzemkezdettől április 21-ig a 149-es busz terelve fog közlekedni a Széll Kálmán tér irányába.

A Lóczy Lajos utca teljes szélességű útburkolat-felújítása a Gábor Áron utcától a Hankóczy Jenő utcáig fog tartani. A kivitelezés során kétféle forgalmi rendet alakít ki a Budapest Közút: az első ütemben a Fillér lépcső és a Hankóczy Jenő utcák között egyirányúsítás lesz a Hankóczy Jenő utca felé. Ezzel egyidőben ugyanezen a szakaszon teljes parkolási tilalmat vezetünk be. A második ütemben a teljes Lóczy Lajos utcában teljes útzárat alakítunk ki. Ekkor az egész utcában tiltani fogjuk a parkolást.

A munkák miatt április 15-e és 21-e között a 149-es busz a Széll Kálmán tér irányában terelve közlekedik, nem érinti a Lóczy Lajos utca, a Hankóczy Jenő utca, a Zilah utca és a Ruszti út megállót. A terelőútvonalon két ideiglenes megállóban lehet felszállni a buszjáratra: a Bimbó úton a Gábor Áron utca kereszteződése előtt, valamint a Fillér utcában a Lévay utcai csomópont után.

A Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából végzett útburkolat-felújításnak köszönhetően mintegy 1200 négyzetméternyi felület újul meg az utcában.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: