Változások a budapesti teherforgalmi ügyek intézésében

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a behajtási hozzájárulások és a túlsúlyos, túlméretes járművek számára a közútkezelői hozzájárulások tekintetében a készpénzes fizetési lehetőséget további értesítésig megszüntetjük.

A hozzájárulások kiváltásának kötelezettségét a fenti rendelkezés nem érinti!

Kérjük, hogy behajtási hozzájárulások és a túlsúlyos, túlméretes járművek számára a közútkezelői hozzájárulások igénylésre, és fizetésre használják TOBI felületét, ami az alábbi linken érhető el:

https://TOBI.budapestkozut.hu

Rakodótárcsa iránti igényüket a behajtas.penzugy@budapestkozut.hu  email címre juttathatják el a tehergépjármű forgalmi engedélyének másolatával együtt, és postázási cím megjelöléssel. Kollégáink díjbekérőt állítanak ki, melyet e-mailen juttatnak el önökhöz. A díjbekérőt kizárólag utalással egyenlíthetnek ki. A közlemény rovatba tüntessék fel a díjbekérő sorszámát és a jármű rendszámát. A fizetést követően kollegáink a megadott postázási címre elküldik a rakodótárcsát.

Ügyfélszolgálati elérhetőségeinkben is változás állt be.

E-mailes megkereséseiket továbbra is a teherforgalom@budapestkozut.hu címre küldhetik el, viszont telefonon a 06 70 509 0005  vagy a 06 30 494 9972 számon léphetnek velünk kapcsolatba. Megkereséseik alkalmával elsődlegesen a TOBI felületét, illetve e-mailes csatornáinkat vegyék igénybe.

Természetesen minden lehetséges módon igyekezni fogunk a korábban megszokott és jogszabályokban foglalt határidők betartására,  de tekintettel a kialakult járványvédelmi helyzetre, kérjük Ügyfeleink szíves megértését és türelmét.

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: