Egyre népszerűbb az építőipar krémjét megszólaltató online Innovatív Fórum

Március végén immár 20. alkalommal tartották meg a Magyar Út- és Vasútügyi Társaság Innovációs Fórumát az online térben. A szakmai szervezet tájékoztatása szerint az esemény által innovatív vállalatoknak adnak lehetőséget, elsősorban olyan kis cégeknek, kezdő vállalkozásoknak, akik nem illenek igazán bele a szakmai konferenciák programjába. A néhány éve rendszeresen zajló rendezvény ismertté és népszerűvé vált a szakmai közönség körében, hiszen az Innovációs Fórum sorozatának mostanra minden alkalommal legalább 100–200 állandó nézője van.

A fórumokon nagyrészt olyan, a közlekedésépítéshez kapcsolódó újdonságokat, fejlesztéseket vagy találmányokat mutatnak be az előadók, amelyek eddig nem kaphattak kellő figyelmet, ám nagy jelentőséggel bírhatnak a szakma számára.

A programban ugyanakkor minden alkalommal egy-egy kiemelkedő szakmapolitikai képviselőt is megszólaltatnak.

A szervezésben oroszlánrészt vállaló egyik szakember, Németh Mónika, a MAÚT Települési utak bizottságának vezetőjét és egyben a Budapest Közút vezetéstámogatási kiemelt szakértője, aki interjút is adott a témában, mely ide kattintva olvasható..

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: