Tájékoztató Bánk bán utcai ügyfélszolgálati irodánk működéséről

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáink további rendelkezésig nem fogad személyesen ügyfeleket az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban megkereséseit, bejelentéseit, kérelmeit írásban, e-mail- és postacímünkre küldje. A kárbejelentéshez szükséges formanyomtatvány a https://www.budapestkozut.hu/karrendezes linken keresztül érhető el. Kérjük a kárbejelentő lapot minden esetben, pontosan minden mezőt kitöltve, csatolják bejelentésükhöz!
Hiányosan kitöltött kárbejelentő lap csatolása esetén kárigénye nem kerül befogadásra!

Kezelői hozzájárulás igényléséhez kérjük, hogy postai úton juttassák el a terveket, kitöltött űrlappal és CD / DVD melléklettel együtt. Postacímünk: 1518 Budapest, Pf. 86, Budapest Közút Zrt.

A tervcsomagokhoz tartozó digitális mellékleteket e-mailben is el lehet küldeni az ugyfelszolgalat@budapestkozut.hu e-mailcímre. Kérjük, hogy az e-mailben tüntesse fel a pontos címet, melyre a terv vonatkozik. Nagyobb méretű digitális tartalom esetén zip-file vagy mammutmail küldése is lehetséges.

Munkakezdési hozzájárulás igényléséhez is szükséges digitális mellékletet benyújtani.

Közterület-foglaláshoz térképszelvényt e-mailben lehet igényelni az ügyfélszolgálat e-mailcímén.

kérelmekhez kitöltendő űrlapok a https://www.budapestkozut.hu/kezeloi-hozzajarulasok menüpont alatt érhetők el. Kérjük, az űrlapokat minden esetben, pontosan minden mezőt kitöltve, csatolják kérelmeikhez! Hiányosan kitöltött űrlap csatolása esetén kérelmük nem kerül befogadásra!

Honlapunkon minden további információt megtalál.

https://www.budapestkozut.hu/

https://www.budapestkozut.hu/karrendezes

https://www.budapestkozut.hu/kezeloi-hozzajarulasok

Online elérhetőségeink:

ugyfelszolgalat@budapestkozut.hu

karrendezes@budapestkozut.hu

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

Kérjük, Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében fentiek szerint járjanak el.

Budapest Közút Zrt.

Ügyfélszolgálat

Cím: 1115 Budapest, Bánk bán u. 8-12.

Postai cím: 1518 Budapest, PF.: 86

Hibabejelentés

Társaságunk tevékenységével, az üzemeltetett létesítményekkel kapcsolatos bejelentéseiket, panaszaikat és javaslataikat itt is bejelenthetik.

    ÚthibaJelzőlámpaHíd, aluljáró


    Kerület:
    Észlelés dátuma: